Zajebiście, Yayba GOGOGO!
- (4 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
RAVEN GDZIE JESTES?
Posted 04 October 2010 - 21:27
Cześć! Napiszę sobie tutaj posta!
Codziennie zaglądam na terran.pl, przeglądam stronę główną i forum.Piszę to dla was żebyście zobaczyli jaki jestem fajny! Jak coś się ruszy to się o tym dowiem i napiszę wam maile! Cześć!
nie musisz pisać nam maili
Codziennie zaglądam na terran.pl, przeglądam stronę główną i forum.
nie musisz pisać nam maili
Ten post był edytowany przez plepleple dnia: 02 November 2010 - 08:19

Vayson.wazon
spoon667 powiedział:
gdyby nie blizzard to te progejmery ke$py microwalyby na plantacjach ryzu
Posted 30 December 2010 - 08:36
Zgadzam się. Zwłaszcza, że w momencie `zniknięcia` Ravena było tu kilka osób, którym chciało się działać.
Inna sprawa, że do tej pory nie rozumiem, jak to się stało, że Raven nawet się nie pożegnał. To jakby `nie w Jego stylu`. Trochę to wyglądało jakby naobiecywał złotych gór, a potem olał wszystkich i zajął się swoimi sprawami. Szkoda.
Inna sprawa, że do tej pory nie rozumiem, jak to się stało, że Raven nawet się nie pożegnał. To jakby `nie w Jego stylu`. Trochę to wyglądało jakby naobiecywał złotych gór, a potem olał wszystkich i zajął się swoimi sprawami. Szkoda.
I am eXtreme Noob. Yes I am.
yanek, ten prawdziwy. Uwaga na podróbki ;)
Posted 14 August 2011 - 21:08
Powodów było sporo, nie wszystkie chcę upubliczniać – i bez tego moje życie za bardzo przeniosło się do sfery publicznej.
Hmm, w ciągu ubiegłego roku zdarzały mi się próby dociekania co i jak z Ravenem i Terran.pl, ale tak naprawdę nie znalazłem NIC. Wiec nie wiem co, gdzie i komu zostało upublicznione. A w samym pożegnaniu, mimo wpomnienia o licznych powodach, nadal żaden nie został podany. Mam przykre wrażenie, ze Raven jakimiś tajemnicami i teoriami spiskowymi próbuje odwrócić uwagę od tego, jak potraktował swoich widzów, czytelników i fanów.
Posted 14 August 2011 - 21:42
Skoro już ktoś tu napisał... to jeszcze jeden cytat z Ravena:
Z powodów finansowych, motywacyjnych (ciągłe maglowanie i pretensje w wątkach takich jak ten, jeśli raz podniosłem poprzeczkę, a potem było ciszej z mojej strony), zdrowotnych (z góry uprzedzam: bez dalszych komentarzy w tym temacie) i kilku innych, musiałem to przerwać. Łatwo nie było, bo ja też się do serwisu i takiej aktywności na scenie bardzo przyzwyczaiłem. Nie potrafiłem się z Wami pożegnać, bo nie czułem (i nie czuję), żeby to był definitywny koniec, bo utrudniłoby to tylko wyegzekwowanie koniecznej decyzji i bo było to najzwyklejszą porażką na tle moich własnych ambicji (a nie tylko Waszych oczekiwań).
I am eXtreme Noob. Yes I am.
- (4 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Zaloguj się

MultiQuote